Carnea pentru masa de Crăciun şi Anul Nou, provenită de la animalele sacrificate în gospodării, poate fi verificată trichineloscopic pentru suma de 8,68 de lei, anunţă reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bucureşti, citaţi de agenţia Mediafax.
Bucureştenii pot efectua analize în Hala Obor, pieţele Rahova, Sudului şi Floreasca, dar şi la Laboratorul Sanitar Veterinar de Stat, situat pe strada Ilioara nr. 16 E.
Primele patru puncte vor fi deschise între 12 şi 23 decembrie şi 27-30 decembrie, între orele 8.30 şi 19.00, iar laboratorul de stat poate fi solicitat în aceleaşi perioade, între orele 8.30 şi 18.00.
Primele patru puncte vor fi deschise între 12 şi 23 decembrie şi 27-30 decembrie, între orele 8.30 şi 19.00, iar laboratorul de stat poate fi solicitat în aceleaşi perioade, între orele 8.30 şi 18.00.
Pentru cei care se decid în ultima clipă să efectueze acest examen, centrele din cele patru pieţe vor fi deschise şi în zilele de 24 şi 31 decembrie, între orele 8.30 şi 12.00.
Examenul trichineloscopic se execută pe prode de carne recoltate din zona esofagului, musculatorii intercostale şi musculaturii de la baza limbii.
Examenul trichineloscopic se execută pe prode de carne recoltate din zona esofagului, musculatorii intercostale şi musculaturii de la baza limbii.
sursa: www.click.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu