Profa şi-a filmat elevul când făceau sex

Tara Driscoll, de 33 de ani, e acuzată că a violat un băiat de 16 ani într-o cameră de motel
Tara Driscoll, de 33 de ani, din Bayshore, Long Island, şi-a semnat singură sentinţa când s-a filmat în timp ce făcea sex cu unul dintre elevi.

Ea îl ademenise pe băiatul de 16 ani într-o cameră de motel şi l-a supus la diferite perversiuni. Cum înregistrarea video a ajuns pe mâna mamei tânărului, profa de educaţie civică şi legislaţie de la liceul Campus Magnet din localitatea Cambria Heights, statul Queens, a ajuns pe mâna justiţiei.
Conform anchetatorilor, Driscoll l-a dus pe băiat la motelul Capri, unde i-a performat sex oral şi l-a aţâţat la diferite jocuri sexuale. Băiatul s-a spovedit mamei, care l-a certat amarnic.


O bonă a dezvirginat un puşti de care avea grijă
Un alt caz care a şocat America este cel al bonei Loni Bouchard, de 20 de ani. Tânăra s-a îmbătat împreună cu puştiul de 14 ani de care trebuia să aibă grijă şi au făcut sex.
Ea a fost acuzată de abuz sexual de gradul doi, întrucât nu era conştientă de ceea ce face. Băiatul de 14 ani a recunoscut că din cauza alcoolului nu îşi mai aminteşte nimic. Fapta a fost descoperită cu ajutorul camerelor de supraveghere pe care părinţii le montaseră în casă.





sursa:http://www.click.ro/
După ce au vizionat împreună cele 20-30 de minute de sex, părintele a înnebunit şi a reclamat-o pe Driscoll la poliţie. Culmea ironiei este că, în Long Island, New York, vârsta la care tinerii îşi pot începe viaţa sexuală în mod legal este de 17 ani. Femeia riscă acum până la 12 ani de închisoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu